Nyt medlem

For at træne Jiu-jitsu er der ingen forudsætninger. Vores medlemmer varierer mellem mænd, kvinder og børn i alle aldre.

 

Når man starter hos os, tilbyder vi rabat på træningsdragter (Gi) hos Nippon Sport.


For at starte på vores børnehold skal man være mellem 8 og 15 år. Der er ingen andre krav, udover at det kræves at man ikke har en voldsdom.
For at starte på voksenholdet skal man være over 15 år. Der er ingen andre krav, udover at det kræves at man ikke har en voldsdom.

Vi træner klassisk japansk Jiu-jitsu, og målet med træningen er at stige i graderne gennem vores graduering, som vi afholder 2 gange årligt.

Hvis du er interesseret i at se hvordan vi træner kan du komme til GRATIS PRØVETIME. Det kræver bare at du møder op, men hvis du skriver en besked til os under ”Kontakt”, så er det lidt mere overskueligt for os.

Vi optager nye medlemmer i september og i januar, men hvis du er midt i perioderne og ikke kan vente med at begynde er du velkommen til at skrive til os under ”Kontakt”.

Ønskes du indmeldt i klubben kan formularen hentes her: Indmeldelsesblanket Klubbens vedtægter kan findes her: Vedtægter

Den skal derefter medbringes til træning og afleveres til træner/bestyrelsemedlem.

Ønker deres barn at deltage i fællestræning og skal have kørelejlighed af klubben skal vi have en kørselstilladelse underskrevet af værge/forældre: Kørselstilladelse

Vi glæder os til at se dig til en prøvetræning eller to, for Jiu-jitsu kan ikke beskrives med ord, men skal prøves og fornemmes. Så kom glad, tag gerne en ven eller veninde med, så får vi en god træningsaften

 

Vi træner i Kildeskovshallen, Sal 3, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte!

 

Medlemskab af Gentofte Budo Klub giver adgang til træning og deltagelse i klubbens arrangementer. Kontingentet betales forud, for et fastlagt træningshalvår ad gangen.
*) Træningssæsonen gâr fra ca. medio august til ca. medio juni.

Medlemskontigent Voksne Børn (børn/unge=15-18 år)
½ års træning kr. 750,00 kr. 600,00 (Betales hvert ½ år)
Indmeldelsesgebyr kr. 25,00 kr. 25,00 (Betales kun ved indmeldelsen)
Dansk Judo og Ju-Jitsu Union kr. 175,00 kr. 170,00 (Betales kun ved indmeldelsen)
Første betaling kr. 950,00 kr. 795,00