Om klubben

Vi er en frivilligt drevet Jiu-jitsu klub i hjertet af Gentofte, som blev grundlagt i 70'erne af Bent Bertram, der startede klubben med Jiu-Jitsu, Karate og Judo og samlede dem om navnet Gentofte Budo Klub. I dag træner vi udelukkende Jiu-jitsu, da både Karate og Judo udspringer fra Jiu-Jitsu, som var samuraiens våbenlåse kampkunst. Her i klubben træner vi Jiu-jitsu som kampkunst og selvforsvar, og træner derfor ikke til turneringkampe. Dog deltager vi som regel både i unionens sommerlejr, DM i Reaktionsbane, kurser til de øvede elever og diverse fællestræninger.

At træne Jiu-jitsu, noget som alle kan og det er noget man aldrig bliver færdig med. Derfor har vi både et voksenhold for mænd og kvinder og et børnehold for drenge og piger, med medlemmer lige fra 8 år helt op til 70 år.

Vi er så heldige at vores onsdagshold for voksne, afholders af Boe Byvard, der med sin 5. dan-grad er en mester i Jiu-Jitsu. Derudover tilbyder vi også rabat på træningsdragter (Gi), hos Nippon Sport hvis man melder sig ind i klubben.

Vores fantastiske faciliteter inkluderer vores egen Dojo (japansk træningssal) med faste tatami (faldmåtter), ribber og sandsække, som har dannet rammerne for vores klub siden dens begyndelse. Derudover er vi så privilegerede at vi har adgang til herre- og dameomklædningsrum med dertilhørende badefacilliter.
Når man bliver medlem af klubben, er der ligeledes mulighed for at benytte motionsrummet med løbebånd og vægte, når det ikke er optaget af motionshold (gratis).

Her er et link til at hente klubbens vedtægter